Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο κουκουλοφόρος που διατάζει τα ΜΑΤ...

Προσοχή: Το βίντεο που ακολουθεί σοκάρει!
Παρατηρήστε το νεαρό με το καπέλο που κρατά ένα κοντάρι στα χέρια του και βρίσκεται από την πλευρά των «μπαχαλάκηδων», οι οποίοι πετούν διάφορα αντικείμενα στους άντρες των ΜΑΤ. Σε κάποια στιγμή σηκώνεται από το πεζοδρόμιο, κάνει ένα απλό σήμα με τα χέρια του και αμέσως οι αστυνομικοί υποχωρούν, ενώ ταυτόχρονα ένας ακόμα νεαρός με κουκούλα κάνει σινιάλο στους «αντιεξουσιαστές» να σταματήσουν να πετούν πέτρες! Μια σεμνή θεατρική παράσταση στην υπηρεσία της κοινοβουλευτικής δικτατορίας και των συμμάχων της...


Υ.Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάτοικο της περιοχής, στην Πανόρμου, χθές Τετάρτη στις 14:30, δύο τουριστικά λεωφορεία άδειασαν ένα σωρό άτομα νεαρής ηλικίας, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στη ΓΑΔΑ απο πεζόδρομο, παράλληλο με την Αλεξάνδρας. Ντυμένοι απλά, καθημερινά, με στοιχεία όμως περίεργα και ύποπτα.

Υ.Γ.2 Η ίδια εικόνα σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα είδα ο ίδιος τρια τουριστικά λεωφορεία παρκαρισμένα ανάμεσα σε λεωφορεία των ΜΑΤ στο Λευκό Πύργο, σε στρατιωτική στοίχιση και ζύγιση, το ένα πίσω από το άλλο.

2 σχόλια:

Νηφάλιος είπε...

Χωρίς να αμφισβητώ όλα τα άλλα λεγόμενα, παρατηρήστε λίγο καλύτερα την κίνηση των ΜΑΤ. Ο επικεφαλής τους γυρίζει πλάτη και δίνει σύνθημα υποχώρησης πολύ πριν σηκωθεί ο νεαρός. Όταν τελικά αυτός δείχνει με το χέρι, όλη η διμοιρία είχε ήδη γυρίσει πλάτη και έφευγε.
Μη δαιμονοποιούμε τα πάντα...

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε Νηφάλιε
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Όντως τα ΜΑΤ είχαν ξεκινήσει να κάνουν λίγα βήματα προς τα πίσω, πιθανότατα φοβούμενοι τις πέτρες και τα άλλα αντικείμενα που εκτοξεύονται εναντίον τους. Όμως, η μαζική υποχώρηση (κατά την οποία ορισμένοι γυρίζουν και την πλάτη τους στους «κουκουλοφόρους») γίνεται μόνο αφού ο ροπαλοφόρος κάνει το σήμα με το χέρι του.

Πιθανόν οι ιθύνοντες των δυο γκρουπ (ΜΑΤατζής - ροπαλοφόρος), μόλις είδαν οτι το παιχνίδι «χοντραίνει», έδωσαν από κοινού εντολή να λήξει η θεατρική παράσταση, πριν χτυπήσει και κανένας...